Damascus Autoverhuur

4.6 / 5

Gebaseerd op 200 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Damascus
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Inleveren auto op andere locatie

We vergelijken alle autoverhuur in Damascus!

Ons boekingssysteem vindt de laagste prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven in Damascus. Vergelijk alle toonaangevende bedrijven in Damascus zoals; Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Europcar. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belastingen, pechhulp, luchthaventoeslag en onbeperkt aantal kilometers bij de meeste autoverhuurbedrijven.

We vergelijken aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven in Damascus en vinden de beste tarieven voor huurauto's. Alle tarieven voor autoverhuur in Damascus zijn gemiddeld 35% goedkoper dan direct boeken.

Populaire autoverhuur locaties in Damascus

Wij bieden de volgende Damascus autoverhuur locaties

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Damascus

Damascus huurauto - reisinformatie

De gids voor Damascus en de 5 must-see attracties

Damascus is de hoofdstad stad van Syrië. Het is ook de tweede grootste stad in Syrië. Damascus is de belangrijkste religieuze en culturele plaats van de Levant. De stad heeft een geschatte bevolking van ongeveer 1,711,000. Gelegen in het zuidwestelijke deel van het land, is Damascus het midden van een groot metropolitan van 2,6 miljoen mensen.

Damascus is een populaire toeristische bestemming dat elk jaar verschillende duizenden toeristen aan weet te trekken. De oude stad is het huis van de Omajjaden moskee, de Romeinse tijdperk wallen en de legendarische kerken zoals de Bab sharqi, de kapel van St.Paul onder anderen. Als u Damascus wilt bezoeken, is het verstandig een goed idee te krijgen van het land alvorens u vertrekt.

Reizen terwijl in Damascus

Er zijn veel verschillende vervoersmiddelen in Damascus zoals taxi's bussen, treinen, maar de beste manier om deze prachtige stad te verkennen is door het gebruik te maken van een gehuurde auto. Er zijn een heleboel autoverhuur bedrijven in Damascus, die zeer goedkope diensten aanbieden.

De voordelen van een auto huren in Damascus

 • Er zijn een heleboel attracties die zijn een must zijn in deze stad met inbegrip van de Souk die een zeer grote markt is. Er is ook een Syrisch hoogtepunt, vanuit Syrië, die toevallig ook een van de heiligste islamitische plaatsen is en de kant van de begrafenis voor Johannes de Doper. Met autoverhuur kunnen al deze plaatsen bezocht worden op elk gewenst moment.
 • Verschillende plaatsen kunnen bezocht worden op dezelfde dag.
 • Met een autoverhuur hoeft men zich niet ongerust te maken over het missen van de bus of de trein.

Als u een auto besluit te huren, maak dan gebruik van de diensten van het bedrijf dat het beste aansluit bij uw eigen voorkeuren en wensen. Sommige autoverhuurbedrijven bieden auto's met handmatige en automatische transmissie, terwijl anderen auto's met satellietnavigatie- of zelfs airconditioning bieden. U kunt auto's huren als de Chevrolet Matiz, BMW's, Mercedes en Peugeot 207 o.a.

Tijdens het boekingsproces, zal u worden verplicht informatie te geven over uw gegevens plus uw credit card. De informatie over uw creditcard is belangrijk vanwege het kunnen blokkeren in het geval van een ongeval. Bij autoverhuur op de luchthaven wordt u vereist een een vluchtnummer in te voeren.

Om goedkoop een auto te kunnen huren, is het verstandig om online de prijzen te vergelijken en tevens online te boeken.

De Must See Places In Damascus

Trinidad moskee

Dit is een moskee die vele gezichten van religie heeft. In de oude tijden was het gebouw een tempel van Jupiter op het Romeinse Rijk. De westelijke kant van de oudere tempel is een uitbreiding gemaakt als een kathedraal van Johannes de Doper.

Souk El-Hamidiyeh

Dit is de grootste markt in Damascus en het ligt naast de citadel. De markt heeft een heleboel mensen en winkels die alles verkopen; levensmiddelen en kleding.

Het paleis Azem

Dit is een zeer mooie plaats om te bezoeken. Vele kamers zijn ingesteld als ze voor hun belangrijkste doel worden gebruikt. De kamers die toevallig op display zijn, bestaan uit Haman die heel spannend is.

Cham city center shopping mall

Dit is de beste plek om te ontspannen met uw hele familie en vrienden. Het heeft zo veel dingen te bieden; ongeveer honderd grote winkels, een business center, fastfood verkooppunten, kid's entertainment center, gezondheid en fitness gym en restaurants.

Darwish Pasja moskee

De moskee werd recht opgericht in de memlouk stijl. Aan de noordelijke kant van de moskee was een open lucht Hof gebouwd samen met een colonnade met vijf kleine koepels. De colonnade maakt het grote gebed gerecht dat zeven koepels heeft weten te bereiken.

Lees meer

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Damascus

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Damascus:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 57 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 1460 /dag

Autoverhuur feiten in Damascus

 • Wat was de gemiddelde autoverhuur duur voor Damascus in de maand mei.

  In de maand mei was de gemiddelde autoverhuur duur in Damascus 0 dagen.

 • Hoeveel is de gemiddelde autoverhuur duur in 2024.

  De gemiddelde autoverhuur duur in 2024 is 0 dagen.

 • Wat is het meest geboekte autoverhuur type in Damascus?

  Momenteel is de meest geboekte huurauto in Damascus.

 • Wat is de prijs van een autoverhuur in Damascus?

  De gemiddelde autohuur prijs was vorige maand 0 USD.

 • Wat is de gemiddelde dagelijkse prijs voor een huurauto in Damascus?

  De gemiddelde huur prijs vorige maand was 0 USD per dag.

 • Wat zijn de beschikbare autoverhuur bedrijven voor Damascus?

  De beschikbare autoverhuur bedrijven in Damascus zijn: , enz ...